Introduction

"Στο μέλλον, η Γη έχει κατορθώσει να ανακάμψει μετά από τους μακρόχρονους εμφύλιους πολέμους της και την μεγάλη κοσμο-καταστροφή της μαγνητικής καταιγίδας. Οι χρυσοί αιώνες ακολούθησαν, και τώρα η ανθρωπότητα απολαμβάνει τους καρπούς του πολιτισμού της έχοντας αποικήσει και σε άλλους πλανήτες του ηλιακού συστήματος, στις περίφημες ιπτάμενες ηπείρους του Κρόνου και τις φουτουριστικές μεγαλούπολεις του Ουρανού.
Κάποιοι άνθρωποι όμως, με ικανότητες που μόνο λίγοι μπορούν να κατανοήσουν, επωφελούνται από τις άγριες συνθήκες που επικρατούν μεταξύ των τριών πλανητών της Ομοσπονδίας, και στέκονται έτοιμοι για να προκαλέσουν κακό.

Μόνο μια δύναμη ανώτερη είναι ικανή να αντιμετωπίσει τους κινδύνους που προσπαθούν να διαταράξουν την φυσική γαλήνη του κόσμου και να επαναφέρει την αρμονία."

Η Εξελιξη της Μετάλλαξης των Κρονίων


Κατά τα αρχεία των φακέλων φ.418/35/01-58:
Η νεοσύστατη ατμόσφαιρα του Κρόνου προκάλεσε αφανείς παρενέργειες στην ανθρώπινη\υπόσταση των πρώτων αποίκων, οι οποίες όμως, ύστερα από τέσσερεις ολόκληρες γενιές, οδήγησαν στην περίφημη μετάλλαξη «Leonard Orlof». Η ονομασία δώθηκε προς τιμήν του ομώνυμου βιολόγου επιστήμονα.

Τώρα πια, σε ποσοστό 99,6%, ο πληθυσμός της αποικίας του Κρόνου έχει υποστεί αυτή την «εξέλιξη», όπως την αποκαλούν οι ίδιοι. Χαρακτηριστικά της μεταμόρφωσης αυτής είναι τα εμφανώς μεγαλύτερα αυτιά και η πιο πληθωρική μετωπική χώρα, η οποία φέρει και περισσότερη τριχοφυΐα. Μερικοί επιστήμονες ισχυρίζονται ότι υπάρχει μια βιολογική διασύνδεση με τον προϊστορικό άνθρωπο των σπηλαίων, αλλά άλλοι, των οποίων η γνώμη έχει υπερισχύσει, υποστηρίζουν ότι η μετάλλαξη οφειλόταν τελικά στην ασταθή τεχνολογία των πλοίων Τερραφόρμ που μετέτρεψαν τις αρχικά άγονες ιπτάμενες ηπείρους σε γόνιμους κόσμους με μια μίξη DNA από διάφορα είδη.

Ωστόσο όμως, δεν ήταν η μετάλλαξη Leonard Orlof που οδήγησε σε διχασμό της ανθρωπότητας, σε υπογραφές άδικων συνθηκών και συμφωνιών και τελικά στον περιορισμό του επιπέδου ζωής των αποίκων του Κρόνου και την ισόβια «φυλάκισή» τους στον ίδιο τους τον τόπο, προκειμένου να διασωθεί η «παγκόσμια ανθρώπινη υπόσταση» όπως έλεγε η γήινη ηγεσία.
Οι βαρέως μεταλλαγμένοι “homo croniensis bestialis” ή “cronus beastkin”, είναι ο λόγος όλων αυτών των ιστορικών μεταρρυθμίσεων. Πρόκειται για Κρόνιους μεταλλαγμένους σε τέτοιο βαθμό, που πλέον φέρουν χαρακτηριστικά τόσο ζώου όσο και ανθρώπου. Είναι ενστικτώδεις, αντιλαμβάνονται τον περίγυρό τους ευκολότερα από τους κοινούς ανθρώπους, ενώ πολλοί από αυτούς έχουν εξαιρετική όραση αλλά και άλλες ικανότητες.

Δυστυχώς η Γη ποτέ δεν αποδέχθηκε την κοινωνική τους συνύπαρξη, υποδεικνύοντας μάλιστα ότι η συναναστροφή μαζί τους είναι επιβλαβής. Το ρατσιστικό πρόβλημα οξύνθηκε και μέσα στην ίδια την αποικία και έτσι πολλοί απλοί Κρόνιοι που ασπάζονταν γήινες πολιτικές, έριξαν το φταίξιμο για όσα τους συνέβησαν στους ζωόμορφους μεταλλαγμένους. Ο κοινωνικός αυτός ρατσισμός εντός της ίδιας της αποικίας έχει αφήσει τα κατάλοιπά του μέχρι και σήμερα.

No comments:

Post a Comment